Fair & Rodeo

Contact Us

  • 800-225-6136 toll free
    970-328-8600

    P.O. Box 850
    500 Broadway
    Eagle, Colorado 81631-0850

    info@eaglecounty.us


2018 Schedule

Check back in spring of 2019 for information about the 80th Annual Eagle County Fair & Rodeo!

The 79th annual Eagle County Fair & Rodeo rode into town June 25-28, 2018. View the 2018 schedule below to get a sampling of what will be offered at next year's event. 

PRE-RODEO 4-H EVENTS

 Friday, July 13
 9 a.m.   4-H Western Horse Show – Pro Rodeo Arena 
Saturday, July 14
9 a.m.  4-H Ranch Horse Show – Pro Rodeo Arena 
Sunday, July 15
1 p.m. 

4-H English Horse Show – Pro Rodeo Arena 

Tuesday, July 17
8 a.m. to noon   4-H Clothing Project Judging - Brush Creek Pavilion 
2 p.m.  4-H Fashion Revue Judging - Brush Creek Pavilion 
7 p.m.  4-H Public Fashion Revue - Brush Creek Pavilion 
Friday, July 20
6 p.m. 4-H Dog Show - Exhibit Hall
Sunday, July 22 
1 p.m.    Open Gymkhana Competition – Pro Rodeo Arena
Monday, July 23 
9 a.m.  4-H Shooting Sports, General Projects, Family & Consumer Projects and Cloverbud Interviews - closed to public  
Noon to 6:30 p.m.   Enter Non-perishable Open Class Exhibits - Eagle River Center 
Tuesday, July 24 
7 to 8:30 a.m.   Enter Perishable Open Class Exhibits - Eagle River Center 
9 a.m. 4-H Poultry Show - Eagle River Center  
9 a.m. to 6 p.m.  Open Class judging (closed to public) 

OFFICIAL RODEO KICK-OFF

Wednesday, July 25  “Lil’ Buckaroo Night”  (children 12 and under get tickets for only $1)
9 a.m.  4-H Rabbit Show - Eagle River Center 
9 a.m. to 4 p.m.  Registration for Piggy Bank Contest - Eagle River Center 
9 a.m. to 8 p.m.  4-H and Open Class Exhibits Open to the Public - Eagle River Center 
1 p.m.  4-H Animal Weigh-in - Eagle River Center 
3 p.m.  Carnival and Vendor Booths Open 
4:30 to 8 p.m.  Kid’s Crafts - Festival Grounds 
4 to 8 p.m.. 4-H Livestock Exhibits Open to the Public - Eagle River Center  
4 to 6 p.m.  Local Talent Exhibition - Main Stage - East End 
5 to 6 p.m. 
Piggy Bank Contest Judging - Eagle River Center 
5 to 7 p.m.  Knitting Demonstration by Alpaca - Eagle River Center
7 p.m.  PRCA Rodeo - Pro Rodeo Arena
Thursday, July 26 “Western Heritage Night”
9 a.m. to 8 p.m.   4-H and Open Class Exhibits Open to the Public - Eagle River Center 
9 a.m.  4-H Swine Show - Eagle River Center 
2 p.m.  4-H Lamb Show - Eagle River Center 
3 p.m.  Carnival and Vendor Booths Open 
4 p.m.  4-H Goat Show - Eagle River Center 
4 to 6 p.m. Local Talent Exhibition - Main Stage - East End 
4:30 - 8 p.m.  Kid’s Crafts - Festival Grounds 
7 p.m.  PRCA Rodeo - Pro Rodeo Arena 
9 p.m. (immediately following rodeo)  Carve Wars - Chainsaw Wood Carving Demonstration - East End of Arena
Friday, July 27 “Tough Enough to Wear Pink Night”
9 a.m. to 5 p.m. Carve Wars - Chainsaw Wood Carving - East End
9 a.m. to 8 p.m. 4-H and Open Class Exhibits Open - Eagle River Center 
9 a.m.  4-H Beef Show - Eagle River Center 
12 p.m.  Carve Wars - Kid's Academy - East End 
2 p.m.  4-H Large Animal Round Robin Showmanship - Eagle River Center 
3 p.m.  Carnival and Vendor Booths Open 
4 p.m.  4-H Small Animal Round Robin Showmanship - Eagle River Center 
4:30 p.m. Carve Wars - Chainsaw Wood Carving Demonstration - East End
5:30 p.m. Carve Wars - Chainsaw Wood Carving Auction - Main Stage
4:30 to 8 p.m.  Kid’s Crafts - Festival Grounds 
7 p.m.  PRCA Rodeo - Pro Rodeo Arena 
9 to 11 p.m.  Free Concert - Mark Powell & Lariat - Main Stage - East End
Saturday, July 28 “Patriotic Night”
9 a.m. to 5 p.m. Carve Wars - Chainsaw Wood Carving - East End
9 a.m. to 8 p.m.  4-H and Open Class Exhibits Open - Eagle River Center 
9:30 to 10 a.m.  Pretty Baby Contest Registration - Eagle River Center 
10 a.m.  Pretty Baby Contest - Eagle River Center 
11 a.m. to 1 p.m. Cow Patty Bingo and Ba-Ba Bingo 
Noon Carnival and Vendor Booths Open
Carve Wars - Kid's Academy - East End 
Junior Livestock Barbecue - Eagle River Center (Ticketed Event)
1 p.m.   Junior Livestock Auction - Eagle River Center Stage 
3 p.m.   Carve Wars - Kid's Academy - East End 
3:45 p.m.  Carve Wars - Chainsaw Wood Carving Demonstration - East End
4:30 to 8 p.m.   Kid’s Crafts - Festival Grounds
5 p.m.  Carve Wars - Chainsaw Wood Carving Auction - East End 
7 p.m.  PRCA Rodeo - Pro Rodeo Arena 
9 to 11 p.m.  Free Concert - Mark Powell & Lariat - Main Stage - East End